1394/11/5 دوشنبه
برگزاری کارگاه پیوست نگاری فرهنگی

کارگاه سه روزه آشنایی با مفاهیم پیوست نگاری فرهنگی در دانشگاه یزد با مشارکت جمیع دانشگاه های استان برگزار گردید و بحمدالله حضور اعضای هیات علمی دانشگاه پیام نور استان در مراتب مختلف مسوولیتی از جمله معاون آموزشی و پژوهشی، مدیر پژوهشی، مسوول فرهنگی، سرپرست مرکز و غیره نشان از اهتمام ویژه مجموعه خدوم و مسوول پیام نور استان دارد. همچنین 4 کارگاه تخصصی با موضوعات خانواده، گردشگری، دانشگاه یزد و شبکه مجازی برگزار و در هر کارگاه افرادی به عنوان مدیر کارگاه معرفی شدند. که به حسب اتفاق نمایندگانی از اساتید دانشگاه یزد، فنی و حرفه ای، پیام نور بودند. با اهتمام همکاران گرامی و خرد جمعی و پیشینه مطالعاتی مساعد با موضوع، جناب آقای علیرضا پاک گوهر، عضو دانشگاه پیام نور، به عنوان مدیر کارگروه و به نمایندگی به ایراد نتایج مطالعات گروه پرداخته و ماحصل، انتخاب کارگروه پیوست نگار گردشگری به سرپرستی آقای علیرضا پاک گوهر به عنوان کارگروه برتر در بین سایر گروه ها بود.