1395/11/21 پنجشنبه
برگزاری جشن 22بهمن در دانشگاه پیام نور اردکان

در مراسمی که به همین منظور با حضور جمعی از رؤسای مراکز آموزش عالی، جمعی از مسئولین شهر، اساتید، دانشجویان و کارکنان برگزار شد، با برگزاری برنامه های متنوع فرهنگی و هنری این ایام گرامی داشته شد.
امام جمعه اردکان در این مراسم در سخنانی با تبریک سی و هشتمین بهار انقلاب اسلامی، به گوشه هایی از شخصیت امام راحل(ره) اشاره کرد و گفت: جاذبه و شخصیت بی نظیر امام خمینی(ره) بود که انقلاب اسلامی را به ثمر رساند و امروز نیز کشورمان در سایه رهنمودهای مقام معظم رهبری علی رغم دسیسه های دشمنان به سمت قله های پیشرفت حرکت می کند. حجت الاسلام و المسلمین شاکر همچنین بر حفظ ارزش های نظام مقدس جمهوری اسلامی تأکید کرد و از دانشجویان خواست تا در کسب علم تلاش کنند. از برنامه های این جشن برگزاری مسابقه و برنامه های دیگر هنری و فرهنگی بود ودر پایان از تمامی دانشجویان واساتید پذیرایی به عمل آمد.