1395/11/27 چهارشنبه
برگزاری جلسه هم اندیشی و حلقه صالحین با موضوع تعاملات و تعارضات توسعه یافتگی و تفکر ایدئولوژیک در مرکز اردکان

جلسه هم اندیشی نهاد مقام معظم رهبری و حلقه صالحین با موضوع «تعاملات و تعارضات توسعه یافتگی و تفکر ایدئولوژیک کشورهای اسلامی» با حضور حجت الاسلام صدرالساداتی ریاست محترم نهاد رهبری در دانشگاه
 پیام نور و جمعی از اساتید بسیجی در قالب مشترک هم اندیشی و حلقه صالحین در دانشگاه پیام نور اردکان برگزار شد. در جلسه به ضرورت ارتقاء فرهنگ و نهادینه کردن قوانین با آموزش های عمومی در قالب پرورش اشاره گردید و در نهایت توسعه انسانی و ارزش های متعالی انسانی به عنوان محور اصلی توسعه و پیشرفت ملت ها معرفی شد. بر این اساس ایدئولوژی خدامحوری و مادی گرایی تعارضات اصلی تمدن اسلام و غرب به شمار می رود. بنابراین پیشنهاد شد علاوه بر باور به دانشهای غنی فرهنگی تلاش شود نسبت به تکنولوژی غربی روحیه خودباختگی ترک و بومی سازی ارزش ها مد نظر قرار گیرد.