1396/1/24 پنجشنبه
طرح غدیر: عضویت فراگیر کتابخانه‌ها

«طرح غدیر: عضویت فراگیر کتابخانه‌ها» راهکاری است که پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) برای دسترسی مستقیم به منابع کتابخانه‌های زیرپوشش، طراحی و اجرا نموده است. این کتابخانه‌ها با نام کتابخانه‌های مقصد شناخته می‌شوند. جهت اطلاع از راهنمای کامل این طرح و نیز آگاهی از لیست کامل کتابخانه های تحت پوشش در کل کشور به سامانه طرح غدیر (http://ghadir.irandoc.ac.ir) مراجعه نمایید. بر پایه این طرح، افراد زیرپوشش که متقاضی استفاده از منابع موجود در این کتابخانه‌ها هستند، می‌توانند به کتابخانه سایت ولایت (کتابخانه مرکز یزد) به عنوان کتابخانه مبدأ در دانشگاه پیام نور استان یزد مراجعه نموده و یک کارت عضویت و چند کارت امانت دریافت کنند و به عضویت طرح درآیند. اعضای طرح با استفاده از کارت نخست می‌توانند به کتابخانه‌های مقصد در کل کشور مراجعه و از همه خدمات آنها در محل استفاده کنند و با سپردن هر کارت امانت یک کتاب امانت دادنی را به امانت بگیرند.

بر پایه دستورالعمل طرح غدیر اعضای هیئت علمی رسمی و پیمانی، دانشجویان تحصیلات تکمیلی، و کتابخانه‌های وابسته به وزارت علوم، تحقیقات، و فناوری و مؤسسه‌های وابسته به سازمان‌های دولتی من جمله کتابخانه های مراکز/واحدهای دانشگاه پیام نور استان یزد زیر پوشش این طرح می باشند. کتابخانه مرکز یزد به عنوان کتابخانه مبدأ و سایر مراکز/واحدها به عنوان کتابخانه های مقصد در این طرح عضویت دارند.