1396/2/13 چهارشنبه
ثبت دو اختراع مستخرج از پایان نامه دانشجوی کارشناسی ارشد شیمی مرکز اردکان به راهنمایی دکتر تقدیری

•        دو اختراع مستخرج از پایان نامه خانم داداری دانشجوی کارشناسی ارشد شیمی تجزیه این مرکز به راهنمایی آقای دکتر تقدیری  در اداره ثبت اختراعات به ثبت رسیده است عناوین این دو اختراع که به تأیید ستاد توسعه فناوری نانو معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز رسیده، «ساخت نانو ذرات تیتانیوم دی اکسید اصلاح شده با فسفو تنگستات و استفاده از آن به عنوان فتوکاتالیست در رنگ زدایی تحت تابش نور مرئی و خورشید» و «تهیه و ساخت نانو ذرات کربن فعال مغناطیسی اصلاح شده با فسفو تنگستات و استفاده از آن به عنوان فتوکاتالیست در رنگ زدایی تحت تابش نور فرابنفش و مرئی و خورشید» می باشد.این دو اختراع مرتبط با حذف آلاینده های زیست محیطی رنگی به کمک فتوکاتالیست ها تحت تابش نور به خصوص نور خورشید بوده و در مرکز پژوهشی شیمی محیط زیست دانشگاه پیام نور اردکان انجام و به نتیجه رسیده است.