1396/12/20 یکشنبه
مراسم جشن دانش آموختگی دانشجویان رشته های مختلف دانشگاه پیام نور اردکان

در تاریخ 17/12/1396 در سالن آمفی تئاتر دانشگاه جشن بزرگ دانش آموختگی تعداد 200 نفر از دانشجویان رشته های مختلف دانشگاه در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد با حضور برخی از مسئولین، اساتید و کارکنان دانشگاه برگزار گردید.
در این مراسم که در آستانه ولادت حضرت زهرا (س) و حضرت امام خمینی (ره) برگزار گردید، آقای سید محمد حسینی پور معاون دانشگاه ضمن خیر مقدم به حاضرین به روز زن و ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) اشاره کرد و افزود افتخار ما این است که روز ولادت بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س) دختر نبی اکرم (ص) به روز زن اختصاص یافته است و بانوان باید در همه سطوح زندگی آن حضرت را الگوی خود قرار دهند. وی به تعداد فارغ التحصیلان دانشگاه پیام نور اشاره کرد و اعلام نمود تا کنون تعداد 6513 نفر در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری از این مرکز دانشگاهی دانش آموخته شده اند.