1397/4/9 شنبه
برگزاری آزمون سراسری سال 97 در دانشگاه

با همکاری کارکنان دانشگاه و آموزش و پرورش و فراهم نمودن تمهیدات لازم و هماهنگی با ادارات و مسئولین شهرستان، آزمون سراسری سال 97 حوزه اردکان با موفقیت در روز های پنج‌شنبه هفتم و جمعه هشتم تیرماه در دانشگاه پیام نور اردکان برگزار گردید.

امسال تعداد ۸۳۷ داوطلب باهم رقابت کردند که شامل ۴۷۰ نفر زن و ۳۶۷ نفر مرد بود. رقابت ۱۳۵ داوطلب در رشته ریاضی و فنی و ۱۷۱ داوطلب در رشته علوم انسانی در صبح پنج‌شنبه هفتم تیرماه آغاز شد و عصر پنج‌شنبه نیز ۵۲ داوطلب در رشته هنر باهم رقابت نمودند. صبح جمعه هشتم تیرماه نیز ۳۷۹ نفر از داوطلبان رشته علوم تجربی در این آزمون شرکت کردند و عصر جمعه هم 100 داوطلب در رشته زبان‌های خارجه به رقابت پرداختند. امسال تعداد شرکت‌کنندگان در آزمون سراسری در شهرستان اردکان نسبت به سال گذشته ۲۲ نفر افزایش‌ داشت و ۴۵ درصد از کل داوطلبان در گروه علوم تجربی قرار داشتند.

لازم به ذکر است در طی برگزاری آزمون، امام جمعه محترم و فرماندار محترم شهرستان از حوزه بازدید نمودند. در این دیدار دکتر تقدیری سرپرست دانشگاه در مورد روند برگزاری آزمون و آمار داوطلبین شهرستان توضیحاتی ارائه نمودند.