1397/8/5 شنبه
مراسم استقبال از دانشجویان جدیدالورود سال تحصیلی 98-97 دانشگاه پیام نور اردکان

مراسم استقبال از دانشجویان جدیدالورود سال تحصیلی 98-97 دانشگاه پیام نور مرکز اردکان در روز پنج شنبه مورخ 3/8/97 با حضور دانشجویان در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار شد. در این جلسه ابتدا آقای دکتر تقدیری ریاست دانشگاه ضمن خوش آمدگویی به دانشجویان و معرفی دانشگاه پیام نور اردکان به عنوان پیشگام آموزش عالی اردکان، مطالبی پیرامون مزایای دانشگاه پیام نور بیان نمودند. ایشان ضمن برشمردن موفقیت های دانشجویان در دانشگاه پیام نور در سال های گذشته، رمز موفقیت را اراده، تلاش، پشتکار و نظم در کارها دانستند و به دانشجویان توصیه نمودند که از یاس و ناامیدی دوری نموده و با پیوند علم، عقل و ایمان فرد مفیدی برای خود، خانواده و جامعه باشند. در این مراسم گروه سرود ناشنوایان برنامه خود را برای حاضران اجرا کردند. توزیع بسته فرهنگی شامل لوح فشرده ی کتاب راهنمای دانشجویان، کتابچه ای شامل معرفی دانشگاه پیام نور اردکان، مختصری از آیین نامه آموزشی و انظباطی و همچنین کتابی در مورد ترویج فرهنگ عفاف و حجاب برای خواهران و کتابی در مورد ترویج واجب فراموش شده ی امر به معروف و نهی از منکر برای برادران از دیگر برنامه های این مراسم بود.