1398/2/10 سه‌شنبه
حضور رئیس دفتر نهاد مقام معظم رهبری پیام نور استان در مرکز اردکان و دیدار با سرپرست مرکز

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، رئیس محترم دفتر نهاد مقام معظم رهبری در پیام نور استان در روز دوشنبه مورخ 9/2/98 در مرکز اردکان حضور یافتند. در این بازدید که با برگزاری نماز جماعت همراه بود حجت الاسلام و المسلمین صدرالساداتی ضمن گرامیداشت و یادآوری فضائل ماه شعبان، توضیحاتی در مورد صلوات شعبانیه ارائه نمود و مساعدت، کمک و انفاق به دیگران را یکی از توصیه های این دعا برشمرد. ایشان همچنین در جلسه ای با سرپرست دانشگاه و با حضور امام جماعت مرکز، در مورد برگزاری هرچه بهتر نماز جماعت و استفاده از مسجد با برنامه های جانبی تأکید و توصیه نمود. سرپرست مرکز نیز ضمن تشکر از حضور رئیس محترم دفتر نهاد مقام معظم رهبری، از تمهیدات مرکز برای حضور هر چه بیشتر کارمندان، اساتید و دانشجویان در مراسم نماز جماعت گزارشی ارائه داد. لازم به ذکر است که مرکز اردکان دارای مسجدی به وسعت 400 متر مربع است که با کمک خیّر محترم مرحوم ضیائی ساخته و در سال 1388 به بهره برداری رسیده است.