1398/6/31 یکشنبه
کسب مقام اول بخش شبکه اجتماعی در جشنواره آثار رسانه ای دانشجویی در حوزه علوم و فناوری نانو توسط انجمن نانو دانشگاه پیام نور اردکان

مراسم اختتامیه نهمین دوره مسابقه ملی فناوری نانو، با حضور مسئولین ستاد فناوری نانو، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها و معاون فرهنگی اجتماعی دانشجویی دانشگاه پیام نور، مسئولین دانشگاه ها، برگزیدگان نهادهای ترویجی، مدرسان و فعالان این مسابقه در سالن جابر بن حیان دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد. مسابقه ملی فناوری نانو بزرگ‌ترین رویداد علمی دانشجویی کشور در حوزه فناوری نانو است که دانشجویان از رشته‌ها و مقاطع دانشگاهی مختلف در آن به رقابت می‌پردازند.

در این مسابقات خانم عاطفه نوع خواه دانشجوی رشته شیمی و رابط نهاد ترویجی انجمن فناوری نانو دانشگاه پیام نور اردکان توانست رتبه اول بخش شبکه اجتماعی در جشنواره آثار رسانه ای دانشجویی در حوزه علوم و فناوری نانو را کسب نماید. این موفقیت را به ایشان و تمامی همکاران تبریک عرض می نماییم.