1398/7/21 یکشنبه
بیست و هشتمین جشنواره انتخاب دانشجوی نمونه

دانشجویان می توانند از 20 مهر لغایت 4 آبان ماه، با مراجعه به سایت  http://portal.saorg.irدر بیست و هشتمین جشنواره انتخاب دانشجوی نمونه، ثبت نام نمایند.

شرایط شرکت در انتخاب دانشجوی نمونه ؛

• حداقل معدل کل برای شرکت دانشجویان در این رقابت در مقطع کارشناسی 16، کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی(phd) 17 می باشد.
  • دانشجویان پس از طی حداقل 4 نیمسال در مقطع کارشناسی،دو نیمسال در مقطع کارشناسی ارشد و پس از گذراندن آزمون جامع در مقطع دکتری می توانند در این رقابت شرکت نمایند.
  • نداشتن سابقه سنواتی برای شرکت در فراخوان بعنوان شرط ورود الزامی است(کارشناسی 8 نیمسال،کارشناسی ارشد 4 نیمسال و دکتری تخصصی 8 نیمسال می باشد).
  • دانشجویانی که پس از فراخوان جشنواره فارغ التحصیل می شوند در صورت نداشتن سنوات تحصیلی می توانند در اولین فراخوان سال آینده در همان مقطع شرکت نمایند.
  • کسب حداقل امتیاز از فعالیت های آموزشی،پژوهشی،فرهنگی-اجتماعی برای شرکت در این رقابت الزامی است.
  • هر دانشجو صرفا برای یکبار در هر مقطع تحصیلی می تواند بعنوان دانشجوی نمونه کشوری انتخاب شود.
  • شرط سنی شرکت در جشنواره دانشجوی نمونه حداکثر 40 سال می باشد.

متقاضیان می توانند بر اساس شرایط ذیل به مرحله کشوری راه یابند:
  • دانشجویان مقطع کارشناسی حداقل 64 امتیاز

18

10

100

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تماس: 22485299 اداره تولیدات دانشجویی تماس حاصل فرمائید.