1398/8/10 جمعه
دیدار مسئول جدید بسیج دانشجویی شهرستان با ریاست دانشگاه پیام نور اردکان

به منظور آشنایی بیشتر با ظرفیت های فرهنگی دانشگاه پیام نور و بررسی راه های همکاری دیدار مسئول جدید بسیج دانشجویی شهرستان با ریاست دانشگاه در روز چهارشنبه 8 آبان 1398 برگزار شد. در این دیدار دکتر تقدیری ضمن تبریک و آرزوی توفیق برای آقای حیدرزاده، ظرفیت های دانشگاه پیام نور اردکان و فعالیت های انجام شده را برشمرد و آمادگی این مرکز را برای همکاری و همفکری با بسیج دانشجویی شهرستان اعلام نمود. آقای حیدرزاده نیز ضمن تشریح برنامه های این نهاد برای دنشگاه ها، نسبت به فعالتر شدن کارهای فرهنگی دانشجویی در مناسبت های سالیانه در دانشگاه ها با محوریت بسیج دانشجویی شهرستان تاکید نمود. مقرر گردید با توجه به پایان دوره مسئولین بسیج دانشگاه با نزدیکی به فارغ التحصیلی، مسئولین جدید بسیج خواهران و برادران دانشگاه از بین دانشجویان جدیدالورود معرفی شوند.