1398/10/15 یکشنبه
پیام سرپرست دانشگاه به مناسبت شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی

من المومنین رجال صدقوا ما عاهدواالله علیه فمنهم من قضی نحبه و منهم من ینتظر و ما بدلوا تبدیلا

شهادت هنر مردان خداست. روز جمعه بار دیگر دست پلید استکبار به خون مجاهد فی سبیل الله و سرباز ولایت آغشته شد. هر چند شهادت این مرد بزرگ و خستگی ناپذیر برای ما بدلیل فقدان ایشان سخت و ناگوار است ولی برای ایشان رسیدن به آرزوی دیرین خود توفیقی عظیم می باشد. استکبار به خیال خود با حذف افراد می تواند نقش تاثیرگذار آن ها را خاموش نماید ولی درک نمی کند که تاثیر فوق العاده انسان ها تازه با شهادت شروع می شود و خون شهید سردار سلیمانی نیز بسیار پرقدرت تر از گذشته به یاری مستضعفان خواهد شتافت.

دانشگاه پیام نور اردکان همگام با دانشگاهیان سراسر کشور ضمن عرض تبریک و تسلیت به محضر مبارک حضرت ولی عصر(عج)، مقام معظم رهبری و ملت شریف ایران ضمن محکوم کردن این جنایت پلید و بزدلانه، خواستار انتقام سخت جمهوری اسلامی ایران می باشد.

photo_2020-01-04_13-12-47.jpg