1392/11/7 دوشنبه
بازدید نمایندگان معاونت راهبردی نهاد ریاست جمهوری و سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور از مرکزاردکان
دانشگاه پیام نور اردکان در روز پنج شنبه مورخ 3/11/92 میزبان دو تن از نمایندگان محترم نهاد ریاست جمهوری و کارشناسان محترم سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور بود.

.

ابتدا سرپرست مرکز ضمن گزارشی از وضعیت مرکز اعلام نمود در حال حاضر بیش از 2500 نفر دانشجو در 61 رشته تحصیلی در سه مقطع کارشناسی  -کارشناسی ارشد  ، دکتری مشغول به تحصیل هستند و تا کنون بیش از 5000 نفر دانشجو در 2 مقطع تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد فارغ التحصیل شدند.  وی به فعالیت های پژوهشی و تحقیقی اساتید و دانشجویان اشاره نمود و اعلام کرد تعداد 189 مقاله Isi ، 170 مقاله علمی  و ترویجی و حضور در چندین کنفرانس بین المللی از فعالیت های این مرکز می باشد . سپس به فعالیت های عمرانی و فضاهای آموزشی مرکز پرداخت و افزود در حال حاضر این مرکز دارای 17000 متر مربع فضاهای آموزشی ، اداری  ، ورزشی و فرهنگی می باشد که سهم مهمی از این فعالیتها مرهون زحمات خیرین محترم است که لازم است از حضور این عزیزان تقدیر و تشکر نمایم . در ادامه این جلسه مسئولین واحد ها گزارشی از عملکرد مجموعه های مربوطه را به هیئت اعزامی گزارش نمودند در پایان نمایندگان محترم نهاد و سازمان مرکزی از واحدهای مختلف آزمایشگاهی ، آموزشی و فرهنگی و ورزشی مرکز بازدید نمودند.