1392/12/13 سه‌شنبه
مدارک و تاریخ ثبت نام آزمون زبان دانشگاه پیام نور در اسفندماه 92
ثبت نام از تاریخ 10/12/92 لغایت 14/12/92 انجام می پذیرد.

جهت ثبت نام آزمون زبان دانشگاه پیام نور در اسفندماه 92 داشتن مدارک ذیل الزامی است :

1. فایل اسکن صفحه اول شناسنامه
  2. فایل اسکن کارت ملی
  3. فایل اسکن عکس 4*3 متقاضی با فرمت jpg
  4. فایل اسکن فیش واریزی
  5. پرداخت مبلغ 250.000 ریال به حساب بانک ملی شعبه بنفشه به شماره حساب 2178609001007 به نام دانشگاه پیام نور
  6. در دست داشتن شماره فیش واریزی جهت ورود در فرم ثبت نام
  7. نکته :  پس از آمادگی تمام بندهای فوق نسبت به ثبت نام از تاریخ 92/12/10 در همین پورتال اقدام نمائید.

نحوه ثبت نام آزمون زبان دانشگاه پیام نور

به اطلاع متقاضیان ثبت نام آزمون زبان دانشگاه پیام نور (ویژه دوره دکتری) می رساند آزمون فوق درتاریخ 20/12/92 رأس ساعت 10:00 صبح برگزار خواهد شد.

داوطلبان عزیز می توانند جهت ثبت نام این آزمون فقط از طریق سایت دانشگاه پیام نور به نشانی زیر اقدام نمایند.

ثبت نام کنید

ویرایش اطلاعات

ثبت نام از تاریخ 10/12/92 لغایت 14/12/92 انجام می پذیرد.

لازم به ذکر است مرکز آزمون برای اولین بار این آزمون را به صورت تمام الکترونیکی در 9 استان در سراسر کشور شامل استان های تهران، اصفهان، فارس، خراسان رضوی، یزد،هرمزگان،قم،بوشهر و آذربایجان شرقی با توجه به حد نصاب رسیدن تعداد داوطلبان در این استان ها برگزار خواهد کرد که  پس از ثبت نام و بررسی شرایط محل تحصیل داوطلبان نسبت به تعیین حوزه آزمون  کارت آزمون اقدام خواهد شد.در صورت عدم رعایت حد نصاب، کما فی السابق آزمون در تهران برگزار خواهد شد.

مرکز آزمون دانشگاه پیام نور، به عنوان بزرگترین مرکز آزمون کشور این امکان را در اختیار آزمون دهندگان می گذارد که بلافاصله پس از پایان آزمون، نمره اخذ شده را مشاهده نمایند.

داوطلبان عزیز راهنمای چگونگی برگزاری آزمون را در لینک زیر می توانند مشاهده نمایند.

راهنمای آزمون

متقاضیان محترم جهت پاسخگویی در زمینه رفع مشکلات احتمالی در مراحل ثبت نام می توانند از ساعت 08:00 صبح لغایت 15:00 با شماره 22458297-021 تماس حاصل نمایند.

حفظ و نگهداری کد رهگیری جهت دریافت کارت آزمون و اعلام نتایج الزامی است.

با آرزوی موفقیت
          مرکز آزمون و سنجش دانشگاه پیام نور