1393/3/24 شنبه
بازدید چند تن از مدیران و مسئولان سازمان مرکزی از دانشگاه پیام نور اردکان

روز پنج شنبه مورخ 22/3/93 دانشگاه پیام نور مرکز اردکان میزبان چند تن از مدیران و مسئولان سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور بود آقای دکتر پدرام میرزائی رئیس بخش ادبیات و زبانهای خارجی و حجت الاسلام دکتر حدیدی مدیر گروه عربی و دکتر سرکار خانم بلقیس روشن مدیر گروه زبان شناسی و دکتر منوچهر جعفری گهر مدیر گروه زبان انگلیسی در این جلسه پس از تلاوت آیاتی از کلام ا... مجید ابتداء آقای حسینی پور سرپرست مرکز ضمن خیر مقدم به حاضرین گزارشی از وضعیت مرکز اردکان خصوصاً گسترش تحصیلات تکمیلی بیان نمود و افزود مرکز اردکان آمادگی کامل جهت اجرای دوره ی دکتری رشته ادبیات فارسی و همچنین برگزاری همایش های علمی را دارد.

سپس جلسه ای با حضور این مدیران و اعضای گروه ادبیات فارسی استان برگزار شد در این جلسه مسائل مربوط به ادبیات فارسی و ادبیات عرب از جمله سر فصل و منابع درسی ادبیات مقاومت مورد بررسی قرار گرفت سپس مهمانان از برخی از بخشها و واحدهای مرکز اردکان از جمله کتابخانه بازدید کردند.