1393/6/19 چهارشنبه
قابل توجه پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی سال 1393

دانشگاه پیام نور اردکان با تبریک به پذیرفته شدگان آزمون سراسری سال 1393 به اطلاع می رساند مراحل پذیرش و ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی سال 1393 به شرح ذیل می باشد:

1- پذیرش دانشجویان از طریق سایت سیتم گلستان به آدرس reg.pnu.ac.ir از تاریخ 26/6/1393لغایت 12/7/1393
2-  تشکیل پرونده فیزیکی با حضور در دانشگاه از تاریخ 29/6/1393 الی 12/7/1393
3- انتخاب واحد از تاریخ 30/6/93 لغایت 12/7/93 از طریق سایت سیستم گلستان توسط دانشجو
4- دریافت برنامه هفتگی دروس ثبت شده از سایت دانشگاه پیام نور اردکان به آدرس  ardakan.yazd.pnu.ac.ir
مدارک مورد نیاز جهت پذیرش و تشکیل پرونده فیزیکی:
1-اصل شناسنامه و دو سری کپی از آن
2-اصل کارت ملی و دو سری تصویر آن (پشت و رو)
3-6قطعه عکس 4*3 پشت نویسی شده
4-اصل مدرک یا گواهی موقت دیپلم متوسطه یا دیپلم نظام قدیم به همراه دو تصویر آن
5-اصل مدرک یا گواهی موقت پیش دانشگاهی به همراه دو تصویر آن(تاریخ اخذ مدرک حد اکثر 15/7/1393 باشد)
6-اصل ریزنمرات سه ساله دبیرستان به همراه دو تصویر آن
7-اصل ریزنمرات پیش دانشگاهی به همراه دو تصویر آن
8- رسید تأییدیه تحصیلی پیش دانشگاهی برای نظام جدید و تأییدیه تحصیلی دیپلم برای نظام قدیم (مراجعه به اداره پست و درخواست تأییدیه تحصیلی)
9-اصل و تصویر کارت پایان خدمت یا معافیت دائم
تذکر: پذیرفته شدگانی که فاقد کارت پایان خدمت یا معافیت دائم می باشند باید پس از تحویل مدارک به پلیس +10 مراجعه نمایند.
10-پوشه فایل گردان با گیره (تهیه از واحد انتشارات دانشگاه پیام نور اردکان)
تذکر:
پذیرفته شدگانی که درس های گذرانده در دوره های کاردانی و کارشناسی مورد تایید دارند(به شرط داشتن مدرک پیش دانشگاهی) و متقاضی تطبیق واحد هستند مقتضی است تقاضای کتبی خود را حداکثر تا پایان اولین سال پذیرش (دو نیمسال)به آموزش مرکز ارائه نمایند.