1393/11/9 پنجشنبه
دستور العمل و مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام پذیرفته شدگان بدون آزمون

برای دریافت دستور العمل ثبت نام پذیرفته شدگان
بدون آزمون اینجا کلیک نمایید.
دانشگاه پیام نور اردکان با تبریک به پذیرفته شدگان بدون آزمون نیمسال بهمن  سال 1393 به اطلاع می رساند مراحل پذیرش و ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی به شرح ذیل می باشد:

1- پذیرش دانشجویان از طریق سایت سیتم گلستان به آدرس reg.pnu.ac.ir از تاریخ 9/11/1393لغایت 20/11/1393
2- تشکیل پرونده فیزیکی با حضور در دانشگاه از تاریخ 9/11/1393 الی 20/11/1393
3- انتخاب واحد از تاریخ 9/11/93 لغایت 20/11/93 از طریق سایت سیستم گلستان توسط دانشجو
4- دریافت برنامه هفتگی دروس ثبت شده از سایت دانشگاه پیام نور اردکان به آدرس ardakan.yazd.pnu.ac.ir
مدارک مورد نیاز جهت پذیرش و تشکیل پرونده فیزیکی:
1-اصل شناسنامه و دو سری کپی از آن
2-اصل کارت ملی و دو سری تصویر آن (پشت و رو)
3-6قطعه عکس 4*3 پشت نویسی شده
4-اصل مدرک یا گواهی موقت دیپلم متوسطه یا دیپلم نظام قدیم به همراه دو تصویر آن
5-اصل مدرک یا گواهی موقت پیش دانشگاهی به همراه دو تصویر آن
6-اصل ریزنمرات سه ساله دبیرستان به همراه دو تصویر آن
7-اصل ریزنمرات پیش دانشگاهی به همراه دو تصویر آن
8- رسید تأییدیه تحصیلی پیش دانشگاهی برای نظام جدید و تأییدیه تحصیلی دیپلم برای نظام قدیم (مراجعه به اداره پست و درخواست تأییدیه تحصیلی)
9-اصل و تصویر کارت پایان خدمت یا معافیت دائم
تذکر: پذیرفته شدگانی که فاقد کارت پایان خدمت یا معافیت دائم می باشند باید پس از تحویل مدارک به پلیس +10 مراجعه نمایند.
10-پوشه فایل گردان با گیره (تهیه از واحد انتشارات دانشگاه پیام نور اردکان)
تذکر:
پذیرفته شدگانی که درس های گذرانده در دوره های کاردانی و کارشناسی مورد تایید دارند(به شرط داشتن مدرک پیش دانشگاهی) و متقاضی تطبیق واحد هستند مقتضی است تقاضای کتبی خود را حداکثر تا پایان اولین سال پذیرش (دو نیمسال)به آموزش مرکز ارائه نمایند.