1394/2/20 یکشنبه
بازدید رئیس دانشگاه پیام نور استان جناب آقای دکتر عابسی از مرکز اردکان

آقای دکتر عابسی رئیس دانشگاه پیام نور استان یزد بهمراه تنی چند از مسولان ستادی استان از کلیه واحدها وآزمایشگاههای مرکز اردکان بازدید نمودند دراین بازدید یک ساعته مدیران گروههای آموزشی پیرامون عملکرددستگاههاوفعالیتهای آزمایشگاهی توضیحات مبسوطی ارائه نمودند. سپس ریاست استان در جلسه ای که اساتیدوکارمندان دانشگاه حضورداشتندشرکت فرمود. دراین جلسه ابتدا آقای حسینی پورانتصاب شایسته جناب آقای دکتر عابسی رابه ریاست استان تبریک گفت .ومقدم ایشان وهیات همراه رابه مرکز اردکان گرامی داشت وتاکید نمود موفقیت مرکز اردکان حاصل تلاش همه همکاران ونتیجه همدلی وهمفکری  اساتید وکارکنان است .

در ادامه آقای دکتر عابسی ضمن اظهارخوشحالی ازپیشرفتهای مرکز اردکان درهمه زمینه ها افزود مرکزاردکان یکی از مراکزمهم پیام نور استان می باشدکه توانسته باگامهای بسیار خوبی درامر فعالیتهای آموزشی پژوهشی بردارد.

دکترعابسی همچنین از فعال بودن حدود ۲۵۰ رشته تحصیلی در دانشگاه پیام نور سطح استان خبر داد و بیان کرد: ۲۱۰ رشته کارشناسی، ۳۸ رشته ارشد و یک رشته دکتری در این استان فعال هستند.

وی با بیان اینکه ۲۲ هزار دانشجو در مقاطع مختلف در دانشگاه پیام نور استان یزد تحصیل می‌کنند، یادآور شد: از این تعداد ۶۵ درصد دختران و بقیه پسران هستند.

رئیس دانشگاه پیام نور استان یزد همچنین مساحت فضاهای آموزشی این دانشگاه را ۳۵ هزار مترمربع و اعضای هیئت علمی آن را ۱۳۰ نفر اعلام کرد. ودر ادامه این جلسه اعضای هیات علمی مرکزبه صورت جداگانه باریاست محترم استان به بحث وگفتگو پرداختند.

و در پایان این بازدید ریاست محترم استان از تلاش‌های سرپرست مرکز وکلیه همکاران تقدیر و تشکر نمودند.