1394/6/1 یکشنبه

بازدید مدیرفرهنگی ومسولین دانشگاه پیام نور استان از خانواده آزاده هشت سال دفاع مقدس آقای صفر علی پایدار :
مدیر فرهنگی دانشگاه با بیان اینکه آزدگان ایران اسلامی مردانی بودندکه وجود بی آلایش خود را در راستای هویت بخشی ملت و مردم خویش هزینه کردند و به راستی بر قلل رفیع انسانیت ایستاده اند افزود: رزمندگان غیوری که در اسارت نیز همچون اسرای کربلا و به تاسی از حضرت زینب(س) و امام سجاد (ع) بهترین مدیریت ممکن را انجام دادند و پرچم آزادگی و رسالت انقلابی خود را یک لحظه هم بر زمین ننهادند.
مسول فرهنگی دانشگاه پیام نور به مقاومت و پایداری آزادگان در دوران اسارت اشاره کرد و افزود: با وجود تمام فشارها و شکنجه های جسمی و روحی، آزادگان عزیز ایمان و روحیه خود را حفظ کردند، در برابر تمام مصائب ایستادند ودر پایان از نامبرده بالوح یادبود تقدیر وقدردانی نمودند.