1394/6/19 پنجشنبه
قابل توجه پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی آزمون سراسری و پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی سال 1394

دانشگاه پیام نور اردکان با تبریک به پذیرفته شدگان آزمون سراسری و پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی سال 1394به اطلاع می رساند مدارک مورد نیاز جهت پذیرش و تشکیل پرونده فیزیکی پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی به شرح ذیل می باشد:

پذیرفته شدگان لازم است در از تاریخ 25/6/94 لغایت 9/7/94 با آماده کردن فایل اسکن شده مدارک ثبت نام به سامانه ثبت نام دانشگاه(گلستان) به آدرس اینترنتی http://reg.pnu.ac.ir مراجعه وثبت نام نمایند.

1-اصل شناسنامه و دو سری کپی از آن
2-اصل کارت ملی و دو سری تصویر آن (پشت و رو)
3-6قطعه عکس 4*3 پشت نویسی شده
4-اصل مدرک یا گواهی موقت دیپلم متوسطه یا دیپلم نظام قدیم به همراه دو تصویر آن
5-اصل مدرک یا گواهی موقت پیش دانشگاهی به همراه دو تصویر آن(تاریخ اخذ مدرک حداکثر 31/6/94)
تذکر:
برای پذیرفته شدگانی که تا تاریخ 31/6/94 موفق به اخذ مدرک پیش دانشگاهی نشده اند تا 30/11/94 مهلت داده می شود تا مدرک پیش دانشگاهی اخذ کنند. از این دسته از پذیرفته شدگان ثبت نام موقت به عمل می اید و پس از اخذ مدرک پیش دانشگاهی ثبت نام انان قطعی می شود. ضمنا نیمسال اول 95-94 برای انان مرخصی تحصیلی درج می گردد.
6-اصل ریزنمرات سه ساله دبیرستان به همراه دو تصویر آن
7-اصل ریزنمرات پیش دانشگاهی به همراه دو تصویر آن
8- رسید تأییدیه تحصیلی پیش دانشگاهی برای نظام جدید و تأییدیه تحصیلی دیپلم برای نظام قدیم (مراجعه به دفاتر پیش خوان خدمت و درخواست تأییدیه تحصیلی)
9-اصل و تصویر کارت پایان خدمت یا معافیت دائم
تذکر: پذیرفته شدگانی که فاقد کارت پایان خدمت یا معافیت دائم می باشند باید پس از تحویل مدارک به پلیس +10 مراجعه نمایند.
10-پوشه فایل گردان با گیره (تهیه از واحد انتشارات دانشگاه پیام نور اردکان)
تذکر:
پذیرفته شدگانی که درس های گذرانده در دوره های کاردانی و کارشناسی مورد تایید دارند(به شرط داشتن مدرک پیش دانشگاهی) و متقاضی تطبیق واحد هستند مقتضی است تقاضای کتبی خود را حداکثر تا پایان اولین سال پذیرش (دو نیمسال)به آموزش مرکز ارائه نمایند.