1394/7/12 یکشنبه
برگزاری جلسه توجیهی دانشجویان جدیدالورود

جلسه توجیهی دانشجویان جدیدالورود سال تحصیلی 95-94 دانشگاه پیام نور اردکان در روز پنج شنبه مورخ 9/7/94 با حضور دانشجویان در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار شد در این جلسه ابتدا آقای حسینی پور سرپرست مرکز در خصوص اعتبار و اهمیت دانشگاه پیام نور مطالبی مطرح نمود و افزود دانشگاه پیام نور بزرگترین دانشگاه دولتی ایران است که توانسته است به صورت نیمه حضوری خدمات آموزشی خوبی را به دانشجویان ارائه کند. در ادامه حجت الاسلام صدرالساداتی رئیس دفتر نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه پیام نور استان یزد در خصوص واقعه غدیر و ویژگی های حضرت علی (ع) مطالبی بیان نمود و در ادامه نسبت به فعالیتهای صورت گرفته در نهاد رهبری دانشگاه پیام نور استان گزارشی ارائه نمود و از دانشجویان دعوت به عمل آورد که با مراجعه به سایت نهاد از خدمات مشاوره ای و مزایای ازدواج دانشجویی و دریافت پاسخ سئوالات خود بهره مند شوند. سپس آقای حنیف زاده مسئول آموزش در خصوص آئین نامه های آموزشی دانشگاه پیام نور توضیحاتی ارائه نمود و بعد از آن آقای تقوی زاده مسئول رایانه مرکز در خصوص چگونگی استفاده از سیستم گلستان مطالبی بیان نمود.

پخش سرود و کلیپی از دانشگاه و پذیرایی و توزیع بسته فرهنگی از دیگر برنامه های این مراسم بود.