1402/7/16 یکشنبه
عضو هیات علمی دانشگاه پیام‌نور اردکان در جمع ۲ درصد دانشمندان برتر دنیا قرار گرفت.

براساس گزارش مشترک دانشگاه استنفورد و انتشارات الزویر و باتوجه به تجزیه و تحلیل اطلاعات پژوهشگران سراسر جهان در ۲۲ حوزه و ۱۷۴ زیرحوزه بر اساس شاخص هایی همچون تعداد استنادات، h-index، میزان خوداستنادی و سایر موارد، لیست ۲ درصد دانشمندان برتر دنیا اعلام، و بر اساس این گزارش جناب آقای دکتر مهدی فلاح دانشیار رشته شیمی دانشگاه پیام‌نور اردکان به همراه ۱۸ نفر دیگر از اعضای هیات علمی دانشگاه پیام‌نور سراسر کشور در جمع ۲ درصد دانشمندان برتر دنیا قرار گرفتند.

کسب این موفقيت را که نشان از کیفیت بالای آموزش و پژوهش در دانشگاه پیام‌نور و همت والای اعضای محترم هیات علمی می‌باشد را به ایشان و جامعه علمی ایران اسلامی تبریک عرض می‌نماییم.

روابط عمومی دانشگاه پیام‌نور اردکان